Olemme solmineet yhteistyösopimuksen RealMachineryn kanssa. RealMachinery Oy on valtakunnallinen täyden palvelun konetalo, joka myy, vuokraa, huoltaa, korjaa sekä varustelee maanrakennuskoneet jokaiseen käyttötarkoitukseen. Toimimme sopimushuoltoliikkeenä Kainuun alueella ja palvelemme asiakkaitamme Kajaanin korjaamolla sekä työmailla hyvin varustetuilla huoltoautoilla. RealMachineryn edustuksiin kuuluvat Doosan kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat, Bobcat kuormaajat ja kaivinkoneet, Mecalac pyöräkuormaajat sekä Ammann maantiivistyskoneet. Kaikki merkit ovat alan ehdotonta huippua ja tarjoavat asiakkaalle erinomaisen ratkaisun kaikkiin maanrakentamisen töihin.

Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat tutustumaan huoltoomme.

Huollon työn vastaanotto:

Matti Huotari 044 300 2574

 

Eberspächer ja Webasto -lämmittimien myynti - asennus - huolto meiltä ammattitaidolla edullisin hinnoin! Kurkista verkkokauppaan!

Kysy tarjous haluamallesi paketille asennettuna, laaja valikoima eri malleja. Myös ilmalämmittimet ja lisävarusteet.

Nyt meiltä myös Binar vesilämmittimet ja Planar ilmalämmittimet. Ensimmäiset lämmittimet tiloissamme esillä, tervetuloa tutustumaan. Nämä tehokkaat venäläisvalmisteiset lämmittimet haastavat todella myös eurooppalaiset kilpailijansa.