Korjaamoltamme nyt myös koneiden ja autojen käsittelyt erittäin korkealaatuisilla ammattituotteilla. Yli 25 vuoden kokemuksella tuotekonseptia käytetään maailmanlaajuisesti jo yli 90:ssä maassa. Tuotteet ovat TUV, TUV NORD ja TUV Q-Check sertifioituja.

Testit henkilöautoissa, raskaassa kalustossa sekä moottoripyörissä ovat osoittaneet tuotteiden vähentävän polttoaineen kulutusta ja pakokaasupäästöjä huomattavasti.

Varaa aika korjaamolle tai tule paikan päälle muuten vaan niin kerromme lisää. Lisätietoa myös osoitteissa

www.protec.fi

www.bluechem.fi

tuvdude

 

Olemme aloittaneet huoltoyhteistyön Suomen Konetalon kanssa.

Suomen Konetalo on koko Suomen alueella toimiva materiaalikäsittelylaitteiden  ja nostinten huollon ja myynnin ammattilainen. Konetalo toimii virallisena maahantuojana useille laadukkaille trukkimerkeille. Trukkimallisto kattaa Doosanin vastapaino- ja varastotrukit, Ausan pienkurottajat, maastotrukit ja BP:n kylki- ja nelitietrukit. Kainuun alueella palvelemme asiakkaitamme huoltoasioissa ja tulevaisuudessa myös myynnissä. Myyntiasioissa teitä palvelee Oulussa Suomen Konetalon yrittäjä Timo Peltola.

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleiksi.

 

 

Huolto, Kajaani:

Matti Huotari

044 300 2574

 

Myynti, Oulu:

Timo Peltola

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
010 279 1835

Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja turvallista autoilua huolehtimalla autoilijan puolesta auton kunnosta ja hyvinvoinnista. Huolto- ja korjaustyöt suoritamme nykyaikaisin laittein ja laadukkain varaosin kaikille automerkeille.

Tuoreet, syksyllä 2013 korjaamokäyttöön muutetut tilat löytyvät jatkossa Kajaanin Heinisuolta osoitteesta Peräläntie 4. Tiloissa on yli 600 m² henkilöautojen ja raskaan kaluston korjaukseen erinomaisesti soveltuvaa hallitilaa.

Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleeksi!

Eberspächer ja Webasto -lämmittimien myynti - asennus - huolto meiltä ammattitaidolla edullisin hinnoin! Kurkista verkkokauppaan!

Kysy tarjous haluamallesi paketille asennettuna, laaja valikoima eri malleja. Myös ilmalämmittimet ja lisävarusteet.

Nyt meiltä myös Binar vesilämmittimet ja Planar ilmalämmittimet. Ensimmäiset lämmittimet tiloissamme esillä, tervetuloa tutustumaan. Nämä tehokkaat venäläisvalmisteiset lämmittimet haastavat todella myös eurooppalaiset kilpailijansa.